Sorselemzés

Mi lehet több annál, mikor felismered azokat a gátló tényezőket, amik miatt az életed vakvágányon parkol?

És ha még a sin váltókart is a kezedbe kapod? Igen erre hívlak!

Sorselemzés-konzultáció

El sem tudom mondani, mennyi megkönnyebbült sóhaj, mennyi aha élmény, és felszabadult mosoly születik egy egy beszélgetés alatt. Mivel összefüggésében mutatom meg a mintázatot ahogy az adott élethelyzetekre reagálsz, így nagy felismerések, és megértések követik a konzultációt. Kérdeztétek, mi a különbség, sorselemzés és a konzultáció között, igazából minden eszközt használok, hogy képi, érzésbeli, megértés-elfogadás születhessen meg benned. Önmagad tisztelete, szeretete így tud megszületni. Amikor a bűntudat, az ellenállás, a tagadás, a szégyen, az önbüntetés, már feleslegessé válik, végre át tudod ölelni a saját életed mozaikjait, amik egy összefüggő értelmes egésszé állnak össze. 

kilépni a barlangból

Egy sorselemző munkája abban áll, hogy az égbolt és a születési időpont adatai alapján az ember lehetséges útjai közül a lehető legjobb útra terelje a hozzá fordulót. Időm nagy részét a  szimbólumok fejtésének szenteltem, hogy a hozzám érkezők minden ősi szimbólum felhasználása által átláthassák, és értékelni tudják az életükben lezajló folyamtokat. A terápiás munka ott kezdődik, ahol a sorselemzést befejeztük. Célom visszajuttatni, téged, arra a legjobb útra, amiről letértél.

A misztikus égi szimbólumok

Tudtad, hogy születésed pontos ideje, és a neved egy pontos térkép, hogy mit kell megtanulj, és mik segítenek a legjobb sorsfeladat elérése útján? Ha úgy érzed nem vagy a helyeden, akkor megtaláltad a neked szóló oldalt! 

Szakmai segítséggel ezt az útmutatót használjuk fel a gyengeségek erősforrássá változtatásához. A hozott anyagod, finomításával hamarosan eljutunk az életfeladatod megvalósításához. Gyere egy önismereti utazásra hívlak, amiből csak nyertesként tudsz kijönni:) 

Ősi szimbólumrendszer a Tarot!

Az ördög 15 tarot szimbólum

Mindennapjaink a felszínen robógó élet fizikai síkján telnek.

Ám van egy varázslatos világ, melyben minden életünkbe bekövetkező esemény képek formájában megőrzésre került. Ezek az ősképek, a Tarot szimbólumok, amin egy embernek mint beavatási úton végig kell haladnia az élete során.

Végig is haladunk, ki tudatosan, ki a nélkül. Hogy ez a folyamat  a szellemi megvilágosodás felé tart az bizonyos, de néha vannak kitérők, megállók, amikor egy Tarot sorselemzés képei mindennél meggyőzőbben mutatják meg számunkra, amit elménk próbál eltitkolni előlünk. Vannak akik félnek, mert azt hiszik egy Tarot Mester jósol, és rosszat fog jövendölni. Megnyugtatlak, és nem Jóslok! Csakis elemzem az általam látott és érzékelt képeket.

Mivel a gyógyításra tettem az életem, így érthető, hogy nagyon odafigyelek arra, hogy a szabad döntést, a szabad akaratot semmilyen módon ne befolyásoljam!

A kérdést te teszed fel!

A választ a saját bellső vezetésed adja meg képek szimbólumok által, én csak a tolmács szerepét töltöm be:) 

Hogy találkozik a Tarot, a számmisztika, az asztrológia?

 

Minden mindennel összefügg. Ha egy rendszer nem illeszthető a másik működőhöz, és nincs analógiás azonosság, akkor valami sántikál. Ha számmisztikailag vizsgálódom, és a tarot teljesen mást mutat, nagy baj lenne. Ugyan ez igaz az asztrológiai minőségek is kapcsolódnak egy képlet elemzésekor.

Azt mondanám, hogy egymást kiegészítve árnyaltabb eredményre jutunk, ha minden összetevőt részleteiben és összefüggésében is megvizsgálunk. A legnagyobb öröm volt számomra amikor a Bach-virág terápiában is megtaláltam az asztrológiai jegyek kapcsolódását.

Így már  számomra egy teljes egész rendszerré állt össze a sorselemzés. 

csillagjegyek

Miért fontos a napjegy?

Nap

Amit az asztrológiából mindenki ismer, az a napjegy.

Tudatosság, akarat, kiáradás. Talán nincs is olyan ember, aki ne tudná, mely csillagjegyben járt a nap a születésekor. Ez a nap szimbóllum, a fény a kifelé látható személyiségünk, amit a külvilág, rólunk észlel. Tudatosság, kiáradás, akarat.  Bele tudsz -e nézni a napba? Látod-e mi zajlik belül? Bizony, ez csak egy felszines megközelítése egy ember összetett világának.

Nagyon fontos hogy mely másik bolygók, milyen helyet foglaltak el születésünk pillanatában. Természetesen jó, ha tudjuk, milyennek látnak bennünket a ránk tekintők, de a valódi lényünk, az érzelmeink, a belső világunk mélyére akaruk ráismerni, akkor érdemes tovább bontanunk a születési képlet. 

Összefüggésében szeretném látni az életem!

A hold szerepe az életemben!

Hol volt a Hold mikor születtem? Ki teszi fel ezt a kérdést? Csakis, aki az érzelmeinkre szeretne rálátni, és persze picit kutatja az emberi lélek sokszínűségét. Igen a hold a nőies, a változékony, a megfoghatatlan, a rejtélyes….Mint az érzelmeink tükre. Érdekes, a holdnak nincs is fénye, csak a nap visszaverődő sugarai miatt látható. Ez jelezheti is, hogy a tudatosság fénye, ami az érzelmek börtönéből ki tud segíteni amikor az érzelmek veszik át az irányítást. Miért baj ha érzelmeink vannak? Mi a különbség az érzelem és az érzés között? Hogy tudom az érzelmeimet felügyeletem alatt tartani? A gondolataink teremtő ereje már lassan elcsépelt, de valós, hogy érzelmeket generálnak. A fájdalmas gondolatok, nehéz érzelmeket szülnek! Azért, dolgozunk együtt, hogy ne a múlt tapasztalásai alapján minősítsünk, hanem egy teljesen megengedő, egyensúlyban, elfogadásban tudjuk a harmóniát megteremteni az életünkben.

az érzelmes Hold

Az aszcendens az életemben!

Aszcendens

A horoszkóp talán legfontosabb alkotóeleme az Aszcendens. Ez határozza meg leginkább azt a személyt, aki az adott pillanatban, az adott földrajzi helyen született. Jelzi a személyiség legfeltűnőbb tulajdonságait, valamint az ösztönös reagálását a külvilág ingereire. Ez a zodiákus azon pontja, ahol a Nap pályája az adott napon (születés idején) a keleti horizontot metszette, vagyis amelyik felkelőben volt.Az Aszcendens, illetőleg az első Ház az Ego, tágabb értelemben ez az, ami megmutatja az adott személy jellemét, illetőleg viszonyulását másokhoz és a világhoz.

Sokszor érzékelem egy ember megnyilvánulásaiban valamely állatövi jegy erős hatását, a nélkül, hogy ismerném még a képletét. Ha horoszkópokat olvasunk, nem csak a napjegyünk szerinti állapotra kell figyelnünk, hiszen minden planéta, azaz bolygó valamilyen viszonyban volt a születésünk pillanatában. Mindegyik égitest és csillagjegy időszakosan változó hatást gyakorol az életünkre. Így nagyon fontos, hogy az összképet figyeljük. A kiváncsiságom a kínai asztrológia analógiái felé is elvitt, sőt a csillagbölcseletet is hallgatom, hogy az asztrozófia tanulságait is be tudjam építeni a munkámba. 

csillagképek állatövi jegyek a sorsunkban
Előző
Következő

Kívül erősnek mutatod magad, mert a külvilágot veszélyesnek tartod, és e közben belül meg a félelmeiddel harcolsz? Eleged van a küzdelemből? Megint magadra maradtál? Becsaptak? Tudni szeretnéd hogy kerülj ki ebből az ördögi körből? 

Már beletörődsz, hogy a munka a kötelességek és a filmnézés maratonja közt ingázol? Vágysz egy teljesebb életre, és nem érted neked miért nem jut? 

Ugye tudod, hogy a programok, amiket hajszolsz csak az egyedülléted fájdalmát csillapítják? Mosolyod mögött fájdalmakat rejtegetsz? 

A sorselemzés egy teljes átfogó útmutató, hogy végre vissznyerd a lelki egyensúlyod, és harmonikussá tedd a kapcsolataidat. 

Előre eldöntött, vagy választható a sorsod? Közös munkával, végre a kezedbe vehezted az irányítást!

Önismeret

 

Először a miérteket akartam érteni, aztán egy idő elteltével az összefüggéseket kezdtem felismerni, most a megértés és elfogadás, megengedés irányába haladok. Neked is jó olvasást, sok bölcsességet, és elfogadást kívánok!

Mi lehet annál borzasztóbb, ha azért veszítünk el valakit, mert nem voltunk elég bátrak, hogy magunk hibás működését felismerjük?

Aztán meg szenvedni az egyedülléttől. A bánatot evésbe, folytod, ettől csak tovább  rontod az esélyét egy jobb életnek? 

Hány értékes kapcsolat elvesztése kell ahhoz, hogy elfogadjuk a tényt, csak magunkon tudunk változtatni?

Mekkora segítség, ha a gyermeked már nem kerül ugyan abba az útvesztőbe, amit a szüleid, és te végig jártál?

Mi az olcsóbb, elválni, vagy egy öngyógyító beszélgetéssel feloldani a

partnerek közti félreértéseket?

Együtt élni félelmekkel, szorongással, pedig a kéznél van a megoldás?

Kitörnél abból a szerepből, amit a külvilág rád akasztott, vagy te vetted magadra, és nem tudod hol kezd?

Meddig lehet az elfolytásokat, a pótcselekvéseket tovább működtetni? Megvárod, míg a tested azt nem mondja egy betegség, vagy baleset képében, hogy állj meg?

Itt eszközöket, segítséget kapsz, mindezt úgy, hogy végre nem leszel egyedül, megtalálod, hova tartozol, ki vagy, és azzá válhatsz, ami mindig is akartál lenni!

Neked is lehet klasz karriered, csodás párod, remek kapcsolataid! 

Könnyű lesz? Most könnyű? Indulj el, hogy napról napra egyre jobban érezd magad a bőrödben!

Az önismeret kezedbe adja az életed kulcsát!