Kapcsolat

Minden valószínűség szerint kérdéseid vannak, és én örömmel figyelek a kérdéseidre, lehet nem is tudsz dönteni mire van szükséged, ezért amennyiben kitöltöd az adatlapot, és elküldöd mikor hívjalak, akkor beszélhetünk és eldöntjük melyik út vezet téged a megoldásaidhoz. 

Az adatlapot csak én kezelem, elkészítem a képleted, és az alapján már sok információhoz tudsz jutni a beszélgetésünkkor. 

“ Aki sajnálja a tudás megszerzésére a pénzt, nem számol a tudatlanság költségeivel. “ - Tonk Emil.

Elérhetőségek

Gyakori kérdések

Hogy veszed fel velem a kapcsolatot? 

Ahogy te az üzenetben kéred: Lehet telefonon, emilben, messengeren, google meet, viber, stb.

Hogyan fog zajlani a konzultáció? 

Szeretem látni a partnerem akivel dolgozom. Ezért bármelyik videós, hívási forma alkalmas, amikor nem személyesen érkezel. 

Miért érdemes az időpontfoglalót használnom? 

Mivel sokszor munka közben nem tudom felvenni a telefont, az időpontfoglalón pedig mindig pontos képet kapsz mikor tudok tökéletesen rád figyelni, ez a legesgyszerűbb módja, hogy biztosítsd a helyedet.

Miért fizessek előre, ha nem is tudom, hogy hasznos lesz a számomra a beszélgetés? 

Ameddig bizonytalan vagy, addig az ingyenes előszűrő beszélgetést válaszd. az időpontfoglalóban erre is van lehetőséged. Vagy töltsd ki az érdeklődőknek való űrlapot.

Mi van ha, mégsem vagyok elégedett? 

Minden esetben 100% os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a munkámra. Tehát kérésedre visszautalom a konzultáció árát!

Mi van akkor, ha valamiért elmarad a beszélgetés? 

Az időpontotdat tudod módosítani a foglaló rendszerben. Így az alkalom átírható. 

Mi van ha nem tudok online kapcsolódni, és személyesen elmenni sem? 

Előre megbeszélt időpontban indokolt esetben, ágyhozkötöttség, gyermekekhez, ki tudok menni a helyszínre, ezt egyedileg kell előre megbeszélni.

Többen vagyunk akik érdeklődnek, és együtt szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást..

Igen csoportokkal is párterápiával is foglalkozom, előre egyeztetni kell, hogy milyen formában online, vagy személyesen vennétek igénybe a tudásom. 

Érdekel az önfejlődésem, magamba akarok fektetni.