6. Választás

Szeretet, válaszút, döntés, kapcsolatok, szerelem, önbizalom

Közösségi ember, szeret csapatban dolgozni.

E szülöttek igazi vágya a szeretetben jut kifejezésre. A kapcsolatokban a legfontosabb, önmaguk készsége és nyitottsága érzései kiárasztása. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni, arról, hogy amit megtapasztalunk egy kapcsolat által, az leginkább rólunk szól. Erről megfeledkezve hajlamossá válik e sorsszámú ember, hogy a szeretetért elosztogassa magát. Önmaga értékességének a tudata a legfőbb tanuló folyamat számára. Önbizalma erősítése, önmagába vetett hite táplálja az életben. Soha ne kívül keresse a boldogságot!

Az élet tele van helyzetekkel, amikor el kell döntenünk, mit választunk. A választás sok irányú lehet, akár végtelen lehetséges változat van. Mégis fontos mely út mellett döntünk, mert annak a következményeit fogjuk megtapasztalni.

Lényeges, hogy sokszor van egy olyan lehetőség, amely könnyű, vonzó, kecsegtető lehet, kérdezzük meg magunktól, valódi fejlődést rejt e ez a lehetősség? A kényelmesebb út nem feltétlenül hoz fejlődést, sőt akár egy mellékvágányra is terelheti az életünket. A komfortzónából kilépve, ugyan meg kell dolgozni az eredményekért, de az bizonyos, hogy hozzá tesz az életünkhöz.

Azt, amikor bennünk megérik egy fontos döntés, azt a belső erőnk a szellemünk irányítja, ekkor nem is kérdéses, hogy helyes útra lépünk -e. Ezt az érzést keressék.

Könnyen szerelembe eső típus, akár az egész élete egy szerelmes viszony. Házasságban a hűség nem feltétlen az ő erőssége. Isteni lénye felismerése, belső társuk megtalálása, hozza el számukra a békét, ami megszilárdítja emberi kapcsolataikat is.

6-os számhoz a 3. szem csakra kapcsolódik ide
A homlok csakra Szerepe:

  • Létezés tudatos észlelése, teljességben egységben való gondolkodás,
  • magasabb mentális erőnk, intellektuálisan megkülönböztető képességünk, memóriánk, és akaratunk otthona
  • megérzések, tisztánlátás, tisztán hallás és érzékelés
  • spirituális tudatosság, szellemi tudás

Az illúzió blokkolja!

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?