Számmisztika és a Tarot

Mit mutat a Tarott, és a szám-misztika a modern élet emberének?

A Tarot szimbólum rendszer, és az archetípusos számmisztika, életünk beavatási útjainak jelző oszlopai

Az archetipusos számmisztika, kapcsolódik a teremtés energiájához. Szám mágia életünk fontos területeit leképezi, és útmutatást ad, hol milyen energia jelentkezik, vár arra, hogy tudatosítsunk valamilyen feladatot, amit az életünkkel hoztunk le a földi síkra! Még a Parapszichológiai főiskola képzésének hallgatója voltam, amikor első igazi nagy élményem átéltem a Tarot és az archetipusos számok misztikus összekapcsolódásával. Ma már tudom, a számok ősi üzenetei leképeződtek képek formájában a beavatottak, pedig megörökítették. Mi pedig a szimbólumrendszer segítségével rálátunk napi dolgainkra. A pillanatnyi energiáknak megfelelő képet közvetítik, így segítve a feldolgozást, döntést, önismeretet!

Szám misztika

Előtte is érdekelt ez a világ, néhány számmisztikai módszerrel már találkoztam, de ezen az órán, valami csodás visszaemlékezés élményem volt. Minden, amit a tanárunk felvázolt, minden sor, minden összefüggés, valahogy ismerős volt. Mint amikor rácsodálkozol valakire, hogy olyan ismerős valahonnan..Rácsodálkoztam, és ittam minden szót. Értettem minden szimbólumot sorokat, egyszerűen tudtam…Hamar az osztály hallgatói közül kiemelt a tanárunk, és a felkészülést a vizsgára, már nálam tartottuk. A vizsga természetesen remekül sikerült, és a következő kezdő csoportnál, már „tanársegédként dolgoztam” .

Tarot Tanácsadás

Gyorsan rám találtak az emberek, egyik ismerős küldte a másikat. Egyszerre 3 helyen dolgoztam. Azt hittem, már mindent tudok…Aztán, ahogy lecsengett a nagy öröm, lassan elkezdett az élet által hozzá tevődni a tapasztalati tudás. Rájöttem, milyen sokrétegű, csodára leltem. Amikor csak figyeltem a napokat, az eseményeket, a dátumokat, a sorsok alakulását, ezek alapján, és sorra teltek meg a lapok új tartalommal. Azóta is nagy tisztelettel, figyelem, mennyit ad egy egy kirakás, mennyi segítség van a lapok erejében! Van amikor valódi szükség van a képi segítségre. Az előzetes beszélgetésekkor a feltárás, alatti beszélgtéseim, és a vendég által húzott lapok egyre másra megerősítették, alátámasztották az elhangzottakat. Érdekes volt megfigyelnem, mennyire „pontosan tudtam” amit később a kártyán kiraktunk. Egyre kevesebb kirakás, egyre több meditáció, tisztuló megérzések ideje következett. Ma már igyekszem csak akkor kirakást használni, amikor kérik, vagy, ha úgy érzem, a vendég, picit hitetlen azzal kapcsolatosan, higgyen e nekem, vagy a saját megérzéseinek. Amikor a kártya szimbólumai mutatják a számára helyes utat, akkor meri bevallani, hogy „hát igen, tényleg ez van”. Ekkor enged a feszesség, és az egó félrelép. Kinyílhat a befogadásra, hogy hamarabb legyen túl egy fájdalmas állapototon.

Fontos tudni, soha nem jósolok!

A jövő a kezünkben van, hibázhatunk, és kijavíthatjuk. Változtathatunk!

Bocsánatot kérhetünk, és megbocsájthatunk. A sors elemzése, a karmikus életfeladat kibontására, a kapcsolatokban megmutatkozó energiák feltárására, nagyszerű eszköz. Én a sorsot értelmezem, elemzem, aki eljön, megtisztel bizalmával, megmutatom, felkészítem, kísérem folyamatait, hogy az életét jobbá, teljesebbé tehessük! Tarot mesterként igyekszem minden általam felismert összefüggést átadni, azoknak, akik saját életükbe szeretnének egy új izgalmas színt, egy varázslatos önismereti utat bejárni.

Mindenki annyit képes kiolvasni a képekből amennyi élettapasztalattal rendelkezik, nem elméleti tudás, önismereti fejlesztő eszköz a tarot!

Jelentkezni a honlapon keresztül lehet Tarot-számmisztikai önismereti műhelymunkára. Csoportban, vagy akár egyéni felkészítést is vállalok.

Hírlevél feliratkozás

Jelentkezz egy beszélgetésre hozzám

Oszd meg ezt a cikket másokkal is!