9. Remete

A szolgálat, adás, a hozott anyag, a kapcsolat az égiekkel, a gyógyító, a segítő, a meditáció, karitatívitás

A szolgálat, adás, a hozott anyag, a kapcsolat az égiekkel, a gyógyító, a segítő, a meditáció, karitatívitás,

A lélek tökéletes tudatosságának a helye

Fő mottója: nekem nincs szükségem senkire, de mindenkinek szüksége van rám.
Feladata a szolgáló szeretet

A legmagasabb rezgésszám az alázat és a feltétel nélküli szeretet!

A 9-es akkor is egyedül érezheti magát, ha sok barátja van. A tömeg általában nem érti. Ezért magányosnak érezheti magát.

Hajlandó a környezetének mindenkor jelen lenni és segítő kezet nyújtani, de e közben nem figyel eléggé magára, így időszakonként kifárad, elcsügged, akár depressziós lehet. A bach-virág terápiában a tölgyfa típusa: nagy terheket cipelő ember. Fontos, hogy önmagára is fordítson elég figyelmet! Hiszen, ha én gyenge vagyok, hogy segítsek másokon?!

Nagy életerejét másoknak áldozza, nehéz fizikai, szociális munka területeken találjuk őket. Karitatív alkat, ápoló, állatmentő, segélyszervezet, drogközpontok, misszionárius, remek választás az ő számára. de hozott készségei által művészetekben is sok 9-es sorsszámú ember lehetséges.

Csak úgy töltődik rendszeresen, ha istennel való kapcsolatát folyamatosan fenntartja, ápolja. Imádság, meditáció, energetikai, légző gyakorlatok az ő segítői.

Öreg lelkek vállalnak, választanak ilyen életutat, azért születnek, le, hogy az ifjú nemzedéknek, a társaiknak jelzőfényt jelenthessenek a sötét sűrű erdőben, vagy a viharos tengeren.

Negatív esetben egyedüllét, a depresszió, a sötétség, az űr, érzete ráborul.

9-es számhoz a Csillagkapu csakra analógiája tartozik ide
kozmikus kapu más világokhoz.

Ha megfelelően működik, támogatja a spirituális megvilágosodást és a Kétirányú kommunikációt a magasabb dimenziókkal. Akár médiumi készségek.

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük, mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt, hogy mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?