kapcsolatban vagy önmagadal?

Lyuk a kapcsolati hajónkon

Miért nem működik jól a kapcsolat? Gyermek az útonHarmadik fél vagy a kapcsolatban….egyálalán kapcsolatban vagy magaddal?

⛈️Féltékenység, elhanyagoltság, elhidegülés, megbántottság, figyelem hiány, szeretetnyelvek eltérése, csak pótszer voltál? Esetleg mindez együtt?

Mi vezetett ide? Az, hogy egy kapcsolat eljusson ebbe a válságos helyzetbe, minden fél „hibája ” szükséges! Fontos egy alapos önvizsgálat! Önismereti munkát nem lehet megspórolni, sőt minél később kezdünk neki, annál nagyobb árat fizetünk az elhanyagolásáért! Soha sem késő, mindenki akkor kezd neki, amikor egy nagy intenzitású konfliktus ráébreszti, hogy nincs más út!

⛈️Nincs gaz csábító, csak egymás hoz illő, felelős résztvevők léteznek!

Van, hogy több évi együttlét alatt sem, ismerjük ki szükségleteinket, nyitjuk meg magunkat (mire van szükségünk) mi jó nekünk, mitől működünk jól. Ezért fontos, hogy egyedül is tudj élni! Akkor amikor valóban mindenkitől független vagy, akkor ismered fel a legjobban, hogy mik a te valós szükségleteid. Amikor ezt tudod menj is abba az irányba!

⛈️Van, hogy több év alatt sem vagyunk képesek megismerni társunkat. Mire van szüksége, mi jó neki, mitől működik jól.

⛈️Érezzük a hiányosságait a kapcsolatnak, ezért féltékenykedünk, mert úgy érezzük valaki többet, jobbat kap társunkból, -tól, mint mi és ezt jogtalannak tartjuk!

⛈️Társunk „mindent ” megad, megtesz, csak épp azt nem amire oly nagyon várunk tőle!

⛈️Ebből arra következtetünk, nem vagyunk neki fontosak, nem szeret minket. Pedig csak nem mondtuk ki mire vágyunk, vagy az ő saját szeretetnyelvén beszél hozzánk!

Akkor van a legnagyobb baj, ha csak az üresség kitömésére szolgáló eszköznek tekintettek minket. Ekkor futni kell, (hacsak mi is pont ezért vagyunk benne). Nagyon fontos , hogy megtanuljuk a saját életünket teljessé tenni. Abban az esetben nincs szükség külső mankókra. A teljes ember örül, vidám, lendülete van a napjának. Céltudatos, és tele van energiával. Ha le akarom egyszerűsíteni vonzzó. Amikor ilyen az életed, mindenki akar veled időt tölteni. Neked kell tudni helyesen kivlasztani, kivel értékes az együttléted.

✨☀️Tedd fel a kérdést, mi az ami engem boldoggá tesz, nincs abszolút boldogság, nincs „tökéletes” ….csak emberek, akik keresik a boldogság lehetősségét, és ezt emberi kapcsolatokon keresztül is meg szeretnék élni. Amennyiben Valakitől tesszük függővé a saját boldogságunkat, biztosan hibát hibára halmozunk. A kiszemelt „áldozat ” vállát terheljük, és a kapcsolatot is „halálra ítéljük”.

✨☀️A boldogság forrása, a saját lényünkben lelhető fel, független másoktól. ÉS ….Igen szükség van emberekre, virágokra, állatokra, csillagokra, Istenre, hogy a szeretet áramoljon, szükség van forrásra, hogy megtermékenyítse a földet. Az ember is társat kapott, és társas lény. Nem szégyen hogy tartozni szeretnél valakihez! Csak a mód legyen építő!

Szükség van mindannyiunkra, hogy a világ szép, értékes és gazdag, végtelenségében gyönyörködhessünk.

✨☀️Fontos észben tartanunk, hogy a nap forróságát enyhíti az eső, az éjszaka pihenése ad lendületet a napnak.

A kapcsolat értéke a közösen megélt „nehézségek”, feladatok együtt megoldása után válik igazán értékessé.

⛈️Veszélyes világot teremtettek nekünk! A csinos profilok mögött ott az izzadság, a félelem, a magánytól való rettegés, az eleismerés vágya! Csak nyaralás, csak pihenés, csak minden hibátlan Odaát létezik, itt a valóság ad savat borsot az élet Ízéhez. Nem szabad bedőlni ennek az illúzió világnak!

Őseink tudták, hogy egy dolgos ember felelősen felneveli majd a gyermekeket, enni ad nekik, aki ha kell melléjük áll, e szerint választottak Társat egy életre!

✨☀️Tedd magad ilyenné, akire lehet építeni, aki érzékenyen finoman, jelez, ha kell odateszi magát, aki remek társ minden helyzetben! Vállald magad, légy figyelmes, erős, de nem kemény! Értékeld magad, és a társad, hogy választható légy:)

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük