Konzultáció

Itt a lehetőség, szivesen segítek

Minden perc amikor nem vagy boldog, elvesztegetett idő, az értékes életedből!

Keresed az életfeladatod? Elakadtál a gyász és elengedés folyamatában? Párkapcsolataid egy séma szerint ismétlődnek? Úgy érzed, nincs erőd? Talán sokadjára bántod, és akadályozod magad.. Kész vagy tenni, csak nem tudod mit kéne? Már hosszú ideje vagy egyedül, de félsz a következő sérelemtől, ezért inkább nem is nyitsz senki felé?  Minden teher a te válladon, és kimerültél? Szeretnél végre egy nyugodt napot eltölteni? Nem érted mi a baj, szeretnél jó anya-apa  lenni, és mégsem sikerül? Családi kapcsolataid és párkapcsolatod sorozatos konfliktusok helyszine, pedig itt kéne feltöltődnöd Egészséged? Várod a sötét időszak végét, de nem találod az alagútban  a fényt? Mi lehetne annál fontosabb, hogy végre rendbe tedd a dolgaid?!  Gyere csináljuk együtt, Önismeret-fejlesztési konzultáció az első lépés a boldogságod felé:)

Egyéni beszélgetés: 15 000 Ft
Fizetési mód:
Átutalás:
(11773054-00515827-00000000, kedvezményezett: Fanó Magdolna, közlemény: a neved)
Személyes adatok:
Számlázási adatok:

Most mások beszéljenek rólam

Ajánlom:)
Nehéz volt felkelnem, nehéz, volt a szorongásokkal együttélnem, rettegtem, hogy megint jön a roham, teljesen bezáródtam egy félelmekke teli világba, ekkor ajánlott egy barátom, aki járt nálad. Nem hittem már de mégis megkerestelek. És igen elmúlt a szorongás, a Bach cseppjeid és a beszélgetés után mintha egy szörnyű teher leszakadt volna rólam. Azóta fokozatosan jobban vagyok, és a pánikrohamok nem tértek visssza. Elkezdtem célokat megvalósítani, amikről már majdnem teljesen lemondtam. Köszönöm, G.A.
Kattints ide
Ajánlásunk
Fiatal házasként , nem igazán értettem, mi miatt nem vagyunk jól, már vártam, hogy babánk szülessen, de még az sem sikerült. Egy szülinapi posztot láttam ,tőled, és csak arra voltam kíváncsi, hogy mit tartogat nekem az élet,, amikor megkerestelek. De a beszélgetés egy mély számomra meglepő változásokat tartogatott. A páromnak rögtön feltűnt, hogy milyen más lettem, és örömmel, bekapcsolódott ő is . Vele külön beszéltél, de egy új kapcsolat indult meg köztünk. valahogy megértettük, hogy nem is ismertük a saját és egymás vágyait, De elkezdtünk beszélgetni, és az ágyban is új ízeket találtunk. végre elengedtem magam, azok hatására amiket alkalmakként megbeszéltünk. A házi feladatok amiket adtál nagyot lendítettek rajtunk, és kibékültem anyukámmal, és Gergő felkereste apukáját. Akivel évek óta nem tartotta a kapcsolatot. Minden alkalom, amit adtál, az sokkal több volt, úgy változtunk, hogy boldogabbak lettünk. Köszönjük.
Kattints ide
Previous slide
Next slide