Hold

Kívántál már valaha egy plusz napot a héten, hogy sikeresen elintézhesd a dolgaidat?

 10 milliószoros telihold meditáció

Kívántál már valaha egy plusz napot a héten, hogy sikeresen elintézhesd a dolgaidat? Eljött a tökéletes alkalom!

A telihold éjszakáin végzett meditáció exponenciálisan növelheti kreatív erőinket.

Teliholdnak nevezzük, amikor a Hold arca a Földről nézve teljesen megvilágosodik, és bevilágítja a földet. Ezt az eseményt már az ókor óta megfigyelik, és a világ számos kultúrájában különleges ünnepségek és rituálék kapcsolódnak hozzá. Teliholdkor a Hold a Naphoz és a Földhöz való viszonya miatt nagyobbnak és fényesebbnek tűnik, mint más éjszakákon.

Tudd meg, mire kell figyelned és hogyan maximalizálhatod ezt az erőteljes 4 napot az évben ezzel a hasznos útmutatóval!

A telihold pontos időzítése havonta változik, általában 12-14 nappal az újhold után következik be. A telihold fénye közismerten változást okoz az emberek hangulatában, érzelmeiben és viselkedésében.

Telihold minden más élőlényre is hatással van, nemcsak azt jelzi, hogy bizonyos növényeket mikor kell elültetni az optimális növekedéshez vagy a gyógynövények betakarítási időszakához. Érzelmeinkre, testi funkcióinkra is hat. Megindulnak a szülések, könnyebb a fogamzás, a bűncsFontos, hogy negatív energiáink is felerősödnek e napon, tehát jól figyeljünk mit küldünk ki az univerzumba.

10 milliószoros hold -ez a nap különleges alkalmat jelöl a buddhizmusban. 4 ilyen napot tartanak számon évente.

Ezen a napon a buddhisták betartják a nyolc előírást, meditációt és elmélkedést gyakorolnak, és alamizsnát adnak a rászorulóknak

Mi is tegyünk e napon magunkért, hogy elmélkedjünk a spirituális utunkról és arról, hogyan tudnánk jobbá változtatni az életünket!

Összejöhetünk barátokkal, szeretteinkkel, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, és kedves szavakat mondjunk egymásnak. elintézhetjük régen halasztott dolgaink, de a legfontosabb, hogy a céljainkra fókuszálva teremtsük.

Írj listát, képzeld el, hogy milyen érzés lesz amikor meg is valósul. Éld át, és meglepődve tapasztalod, mennyivel könnyebben jelenik meg a világodban. Persze a tervekért mindig cselekdj! Az este persze lehet az érzelmeké:) töltsd időd a legjobb társaságban, kívánj szerencsét mindenkinek! Így javíthatod a sorsod!

Ez egy olyan alkalom lehet, amikor közösségekben emberek találkoznak, és egymás történetein keresztül inspirációt és békét találnak.

Ezen a napon a telihold talán a szokásosnál is fényesebben ragyog, ránk és beteljesíti vágyainkat. 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük