2. Kétség, intuició

Kétség, bölcsesség, az intuició, a kettősség, érzelmek.

Az 1-es magabiztossága, itt már nem látható a felszínen minden a jó és rossz dilemmája körül forog. Fontos, hogy a 2-es szülöttek megtanulják elfogadni önmagukat. Amíg e poláris világban élünk, mindennek van jó és rossz oldala. Nincs csak fehér csak fekete…ennek a bölcsességéig el kell jutnunk. A dualitás, csak illúzió.

Fontos, hogy e szám rezgésében születettek, nagyon ragaszkodóak, mind a szüleikhez, szeretteikhez egyaránt. Akit szívükbe zárnak azt ott meg is őrzik, mindegy, hogy az illető már árkon bokron túl van. Nagyon intuitív alkatok, megérzéseik a természetben töltött időben megerősödnek. Ha hosszabb időt töltenek a négy fal között, bizony lemerül az energia szintjük, ezért szabadtéri sportok, tevékenységek, ideálisak számukra.

Amikor valaki sorsszáma 2-es akkor ez az ember hajlamos elrejteni önmaga valóját. Céljai megvalósítása érdekében, megmozgat minden erőforrást. Vigyáznia kell, hogy ne legyen nagyobb az ár, mint a nyereség ez út alatt. A cél fontos, de minden esetben az észszerűség és praktikum legyen a jelszava, hogy ne megerőltető vállalkozásba fogjon. Az akarat irányítása a 2-esen alapuló sikeres sors kulcsa.

Rengeteg kételkedés jellemezheti életét, ilyenkor a szerencsés, ha tapasztalati bölcsességére, támaszkodik, vagy az intuíciója segítheti a helyes útra. Hajlamos a titkolózásra, mert belül akarja tartani dilemmáját. A tegyem, vagy ne tegyem kérdéskör mindig jelen van az életében. Az élet bizonytalanságának tudatában igyekszik békét, biztonságot teremteni. Védik magukat, és a szeretteiket. Nincs megnyugvás, amíg, át nem látják, hogy minden érzelem, csak elválaszt az egységtől.

A névben megjelenő 2-es szám erős érzékenységre utal.

2 -es szám a szex csakrával kapcsolatos:
Szerepe:

  • érzelmek, szexualitás és kreativitás központja
  • termékenység,
  • művészi hajlam, alkotás

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt, mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?