8. Igazság

Igazság, törvények, ítélet, végtelen

Ez a sorszám, maga a sors változékonyságának, megjósolhatatlanságának energiáját hordozza.

A nehézségeket nehezen viseli, mivel, a sors büntetésének érzi, amire véleménye szerint természetesen nem szolgált rá…

A váratlan kudarcok, kihozzák a béketűrésből, pozitív esetben, persze bölcsességet meríthet a tapasztalatból.

E szülötteket erős, „Mátyás királyi” igazságérzet, jellemzi, mellyel képes a világ dolgai közt eligazodni. Fontos fejlődési út, hogy a személyiség kialakulását segíthesse. Amikor viszont felnőtté válik, kényes kérdéssé vállhat az életében ez az energia, mert mindent, és mindenkit, helyzeteket megítél és a saját szemüvegén keresztül bírál. Ennek, ha hangot is ad, akkor könnyen kerül konfliktusba. Nem együttérző, sokkal inkább az igazság bajnoka, és ebből adódik, hogy belső és külső harcok tarkítják mindennapjait. Legfontosabb tanuló folyamata, hogy lemondjon az ítélkezésről, és ez által saját magát és környezetét is felszabadíthatja. Amikor rájön, hogy az ítélkezés egy börtön, és megértéssel, együttérzéssel fordul a helyzetek, és emberek felé, végre béke költözik a szívébe.

Mindenkinek megvan a maga oka arra, mit miért épp úgy tett, ahogyan. Mindenki a maga szempontjából tökéletesen a helyén van, és helyesen viselkedik. Nincs egyéni igazság, csak az igazságok összessége az igaz. Egy nézőpont soha nem tud teljes lenni!

Alap karakter problémája, hogy nehezen bocsájt meg, merev.

Ebből kifolyólag betegségei: a sclerosis multiplex, izületi gyulladások, osteoporosis, daganatos betegségek

Figyelemre méltó szervezők, mivel kapcsolatban állnak a megjósolhatatlannal. Ha érdeklődnek a spirituális témák iránt, könnyen szellemi vezetők lesznek, vagy magas pozícióba juthatnak.

Házasságuk gyakran ingatag, éppen, mert nagyon tartanak a válástól és az elszigeteltségtől. Szeretnek ugyan egyedül lenni, de a magánytól rettegnek.

A 8-as sorsszámú nők nehezebben találnak társat, mert maguk akarják eldönteni milyen társ ami illik hozzájuk.

E téren tanulási folyamatuk: Minden, amiben részesülnek, az mind ajándék az univerzumtól. Ezt persze esetenként nem könnyű megemészteni.

Általános mindkét nem részére üzenet: Minden ember, aki ebben a világban van, olyan sorssal született, amit csak ő tud beteljesíteni. Más nem élheti meg helyette, így mindenkire megismételhetetlenül szükség van a saját helyén.

8-as számhoz tartozó csakra a korona csakra feletti, lélekcsillag csakra

Szerepe: finomtestek és a psziché

Rendellenességei: pszichológiai, pszichiátriai problémák. Skizofrénia, paranoia, bipoláris zavar

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt, hogy mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?