5. Hit

Kommunikáció, hit, érzések, lélek, tanulás, tanítás.

Született tanítók, tanárok. A kommunikáció a lételemük. Erős érzelmek, érzések, melyek a mélyben rejtőzködnek, a beszélgetéseikben csak ritka keveseknek tárják fel a valódi mély érzéseiket. Veszélye, hogy, maguk is sokszor csak későn eszmélnek, mi minden lapul a belső világukban. Könnyen előfordul, hogy csak egy- egy sarkalatos élethelyzet következtében döbbenek rá mit is éreznek igazából.

A hit egy fontos eszme, amiben hisznek azért minden fórumon kiállnak, elköteleződnek. Valamennyi sors közül ez látszik a legkönnyebbnek. Természetüknél fogva nyitott emberek, akár új elképzelésekere, kínálkozó lehetőségekre. Saját erejükből jutnak előre, az élet színpadán könnyeden fogadják a bőséget, a veszteséget. Általában, függetlenek, toleránsak. Könnyen igazodnak akár nagyobb élethelyzet változáshoz, mivel alkalmazkodóképességük nagyon jó.

Fontos tanuló folyamatuk, hogy az érzékeiket uralják. Felemelkedésük kulcsa, kilépni az anyagi világ igézetéből, a spirituális útra. Legtöbbször öröm, és fény jelzi útjukat.

Mivel az életben az érzékeik irányítják őket, könnyen kerülnek öröm, boldogság, szükség, szenvedés végletében. Így megtanulhatják a valódi értékrendet, és a vágyaktól való mentesség útját. Voltaire Candide alkotása talán a legjobb példája e sorsútnak.

Jellegzetes betegségtünetük a torok szinten jelentkezik, amennyiben nem mondják ki, amit érezek, gondolnak, könnyen köhögés fogja el őket.

5-ös szám a Torok csakrához kapcsolható
Működése: elősegíti a kapcsolatot másokkal, megteremti a hallgatás meghallgatás-beszéd egyensúlyát, tisztánlátás, kreatív önkifejezés, önfegyelem, nyitottság, közel és távollátás, függetlenség, inspiráció, a lét finomabb síkjai felé vezető út.

Szerepe:

  • kommunikáció, kreatív önkifejezés és inspiráció, tér és formaérzékelése,
  • magas szellemiségű információk, függetlenség
  • érzéseink és gondolataink szabad közvetítése

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?