Mélységes Csend

érzelmi elfolytás

Érzelmeink elfolytása

Ismered az érzést, hogy a felszínen csacsogsz, beszélsz, de valójában olyan vagy mint egy tó, amely felszínét vastag jégréteg borítja, a szél a porhavat pörgeti forgatja.

A külvilág csak ezt látja belőled, de a jégpáncél alatt hevesen forr a víz, erős áramlatok kavarognak, és keresik a kiutat, de te csak magad is a felszíni történéseket tudod látni érezni? 

Igen ez a probléma, ami a mélyben a páncél alatt forrong. Amiről, ha senki sem tud, senki sem érzi, azon segíteni sem lehet!

Elfolytott vágyak, indulatok keverednek a mélyben, és a felszínen csak próbálsz megfelelni mindannak, ami elvárás feléd. Persze, hogy gyötrődsz!

Nem kérdés, kezdened kell ezzel valamit! Mert a lelked üzenni fog. Először a szorongás kerül elő, aztán a fáradtság, és sorra a betegségek, mint tünetei az elfolytásnak. Pótcselekvések sora következik. Kapcsolataid zátonyra futnak, a megnem értés tengerén. Ez történhet máshogyan!

Válaszd a jó utat, rengeteg problémától szabadulhatsz meg, ha egy olyan szakemberhez jutsz el, aki érti, átélte, ismeri, amin átmész! És tud téged látni, érzi a felszín alatti működésed, és tud is neked segíteni.

Megérkeztél. Biztonságban vagy. Megengedheted magadnak, amit el akartál folytani. Kiadhatod magadból, vigyázok rád! Néma sikolyod nem kínoz tovább!