7. Egyensúly

Egyensúly, család, nő és férfi, diadal, a vezetés, békítés

A hetes sorszámú emberek megtanulnak félelem nélkül szembenézni a világgal.

E sorsút fejezi ki, hogy hajlandóak vagyunk elfogadni, az emberi teremtmények isteni lényegét: tudni, hogy az emberek, tudatos lények, akiknek meg kell tanulni vitorlázni az élet óceánján, úgy, hogy kívül tartsák a vizet.

A határait kijelölni képes ember, nagy segítője társainak.

Természetes szerénységét környezete vonzónak találja. Általában tiszteletet vívnak ki maguknak pont e tulajdonságukkal, így a döntőbíró szerepét is vagy akár spirituális mester szerepkört töltenek be. Magas fokú tudatosságra tehetnek szert, mivel a fizikai világ káprázatán túl látnak.

Akiknek e sorsszám adatott, azok számára a siker mind a családban, mind a külvilágban egyaránt megadatik. Kapcsolataikban az egyensúlyra törekszenek, szempontjuk a békesség elérése.

Szívesen dolgozik egyedül, kiegyensúlyozott, legalábbis a gondolatait, érzelmeit, e felé tereli.

Tanulási folyamata: a végletek elkerülése, és belső feszültségei visszafogása. Amennyiben egyensúlyát veszti akkor félelmei okán lelki-szellemi betegségek terhelik.

Foglalkozás, ami jól áll neki: Kutató, zenész, bármilyen alkotás, amiben örömét leli.

7. számhoz a korona csakra kapcsolható
Működése: Forrással való kapcsolat, színtiszta kozmikus kapcsolat fenntartása

Szerepe:

  • a legmagasabb emberi tökéletesség székhelye
  • az összes többi csakra energia forrása
  • az egység megélése az ősi minőséggel
  • belső látás, korlátok feloldása, az anyag fénnyel való megtöltése

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt, hogy mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?