1. Egó

Én vagyok a világban-született Mágus Erőm a földtől és az égtől kapom.

A nap erejét kapja, állandó Tűz jellemzi, belső motivációja önmaga vágyaiból fakad. Állatövben pl. a kost, nyilast, oroszlánt ismerjük e tűz hordozója ként.

Emlékezetes ember vonzza a figyelmet. Megakadályozhatatlan az élet döntő feladatának teljesítésében.

Egyéni erőforrások, egyéni azonosság tudata jellemzi, erős vezetői készségek jelzője. Az önértékelés, önérvényesítés mágusai. A teremtéshez, szükséges az ego, az önérvényesítés, az akarat. Bármilyen cél megvalósításának nélkülözhetetlen eszköze. Az erőforrások kiaknázásához szükséges erő is innen fakad.
Feladata önmaga megvalósítása. Ezt 400%-on teljesíti is.
Teremtem a világot az akaratom, vágyaim által.

Pozitív aspektusa: Kitartó, Megalkuvást nem ismerő, mindent Végrehajtó, Teremtő ember. Megfelelni csak a saját ideáinak akar. Ezért a kitűzött céljait meg is valósítja. Állandó önképzésre hajlamos. Ezért Hatékony, sikeres ember. Általában végtelen lehetőségekkel rendelkező személy, azzal együtt, hogy nem biztos, hogy minden lehetőséggel él is.

Sikeres választás számára az önálló feladatot igénylő munkák: Pénzügyi bróker, Orvos, Manager, Sportoló, Kreatív igazgató, Vállalkozó, Vezető tisztségviselő, Politikus, bármi, ahol a saját erejéből kitűnhet a tömegből. Jellemzően a saját maga kiteljesítésén dolgozik.

Felmerülő tanulófeladata: Általában nem tűri a kritikát, ezért kénytelen némi alázatot megtanulni, az által, hogy nem csak ő létezik, és bár mindent képes megteremteni, mások felett nem rendelkezhet! Nem egy tipikus közösségi ember, hacsak nem magas elvei mentén ilyen feladatot választ.

Csak Rajtad áll, hogy kihasználod-e a lehetőséget, és akaratoddal alakítod-e a sorsodat. Ügyes vagy, úgy tudod irányítani a dolgokat, hogy előnyödre legyenek.

Gyökér csakra jó működése áll e teremtő ember erejének a hátterében. Azzal a kiegészítéssel, hogy a minden tett az égi motiváció által lesz igazán nemes. Így az összes energiaközpont aktiválódik.

  • összeköt a fizikai világgal-Ősbizalom
  • túlélés, biztonság, szilárdság
  • megújulás, stabilitás
  • pénz, munka, otthon
  • egészséges kapcsolat a fizikai anyagi világgal
  • akaraterő, az események előidézésének képessége
  • biztonságérzet, felfedezzük magunkat, mint egyént
  • felelősség vállalás, karrier

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt, mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?