Kezdőoldal

Építsd újra az életed!

Krizisek nélkül nincs élet! Talán épp nem véletlen, hogy keressed a megoldást a fájdalmaidra!

Ismered a mondást, „Ha van kapcsolat az a baj, ha nincs akkor az!”

A legjobb helyre érkeztél!

Jobb emberi kapcsolatok!

 Önismereti munka eredménye az lehet, hogy tisztábban kommunikálsz és empatikusabb leszel, ami javíthatja a kapcsolataidat a családoddal, barátaiddal és munkatársaiddal

Elköteleződés legjobb önmagad iránt!

 

Jobb önismeret = boldogabb élet! 

Ha tisztában vagy a saját értékeiddel, korlátaiddal és céljaiddal, könnyebben irányíthatod az életedet úgy, hogy az összhangban legyen a belső igényeiddel. Ez hosszú távon nagyobb elégedettséget és boldogságot eredményez.

 

Eleget foglalkoztál mások igényeivel, most te következel!

Jobb életminőség

a mindenes

Mindent elkövettél, hogy megfelelj, és kiszolgáld környezeted elvárását, mégsem kaptad meg az elismerést, a tiszteletet?  Mi több, az utolsó sorba kerültél, vagy már oda sem? Jogos a megbántódás, jogos a harag, de sajnos magad érzései egyre rombolóbbá válnak. Mély szomorúság, cserbenhagyottság érzése gyötör? Hidd el van kiút! Nálam te vagy a főhős!

A félelem, a fájdalom, szorongás, belül dolgozik és nem ad esélyt, hogy örömödet leld az életben.  

Akadályoz a kapcsolataidban, a munkavégzésedben, a tanulásban, az életfeladatod kiteljesítésében.  Így véget ér az őrlődés. Helyreállnak a kapcsolataid. Ismét kiegyensúlyozott és boldog lehetsz, de addig is, bele kell szagolnod a változás szelébe. Légy bátor, merész, és adj a boldog életnek egy esélyt!

Így működik a terápia:

Találkozhatunk az online térben, kérhetsz személyes találkozást, de akár önismereti csoportban is jöhetsz, dolgozni a témádon. Általában az első alaklommal feltérképezzük mire van pontosan szükséged, és utána meghatározzuk, milyen feladataid vannak, amik segítik a belső folyamataid. Komplex 7 lépéses egyedi átvilágítás után, minden életterületedre kiterjedő tanácsadást kapsz. 

Magadra ismersz? Mérjük fel mire is van szükséged!

Bach-virág terápia felhasználása a mindennapokban

Szeretnék egyénreszabott bach-virág keveréket kérni.