3. Bőség

A befogadás, a teremtés betakarítás, a cselekvés, az egyéni kreativitás, a bőség, szentháromság, szeretet, melegség energiáit hordozza.

A befogadás, a teremtés betakarítás, a cselekvés, az egyéni kreativitás, a bőség, szentháromság, szeretet, melegség energiáit hordozza.

Ennek a számnak a rezgése már maga a misztérium.
A 3-sa sorsszámú ember, már kialakította magában a teremtő erő tudatosságát magán belül, ösztönösen éli a személyiségének egy magasabb oktávját, mely meghaladja a 2-es kételkedéseit, és energiáját a teremtésre fókuszálja. Fontos, hogy be is tudja érlelni a mit megtervez, tehát a sikere a tudatosságának a fokától függ. Amikor egy Nő sorszáma a 3-as akkor a teremtő erő legmagasabb fokát élheti meg hivatásként.
Itt már nem csak az anyaságban élheti ki isten adta képességét, hanem ennél nagyobb feladatokat is vállaló személyről beszélünk, nem feltétlenül kell a gyermekvállalásra gondolni.
Lehet intézmény vezető, is, ahol, mint egy tyúkanyó köré gyűlnek a fiatalok, felnőttek, és figyelmével táplálja őket. Ilyen közismert személy pl. Teréz anya.
Amikor Férfi sorsfeladata a 3-as akkor a családban egy nagyon melegszívű apát találunk. Aki, ha kell főz, gyermeket etet, gondoz. Ezen rezgés a családban egy tudatos gyereket vállaló személyt jelöl.
E mellett munkájába egy beteljesült teremtő. Aki figyelmes, odaadó odafigyelő és ez kamatozik számára.
A 2-es „jó és rossz dilemmája” ide is még átszűrődik, fontos a helyes értékrendet mindig szem előtt tartani, nehogy önsajnálatba forduljon az élethelyzetek vizsgálatakor.
Amikor valaki nem jól van és e szám alsóbb oktávjait éli meg, akkor bizony a múltban keresendő okokra gyanakodhatunk. Gyógyulási folyamata az önmaga elfogadása, a környezetével való kibékülés, és a saját életfeladata felismerése, megvalósítása. Fontos, hogy nők esetében tapasztaltam, hogy magával a nőiességük elfogadásával is küzdhetnek, érdemes ilyenkor a női szerepek újra értelmezése, újra értékelése. Sokszor rejtőzik e szám mögött, hogy fiút akartak lány helyett, és ezért küzd a saját Női szerepével.

A3-as szám a solár csakrával kapcsolódik:
Szerepe: Energia, aktivitás, fény, meleg, megtisztulást hozó tűz

  • aktív kapcsolatok az emberekkel és az anyagi világgal,
  • e csakra képviseli a személyiség alapjait
  • önmegvalósítás, karrier, irányítás,
  • hatalom, éntudat,
  • szabadság

A fent leírtak irányelvek, melyektől egyéni sorsunk természetes módon eltérhet. Éppen ezért az elemzés során, soha nem csak a sorsszám alapján dolgozunk, minden számot a maga helyén is és összefüggés rendszerében is elemzünk.

Amennyiben részletes személyre szabott beszélgetésre vágysz, keress, kérj konzultációs időpontot.

Teljes elemzéskor, megnézzük a neved üzenetét, a hozott szülői mintákat, vizsgálódunk a hiány területeken. Megbeszéljük mi a túlsúlyos energia, amit érdemes kihasználni, vagy csillapítani. Feltárjuk az ellentétes és a támogató energiákat, de legfőképpen, azt, mi akadályoz a sikeres boldog élet elérésében.

Mit tartalmaz a személyes konzultáció?