Aura és a Csakrák és az univerzum kapcsolata

Ez a cikk Édesapám kérésére, és tiszteletére íródik:) mégis azt remélem neked is hasznos értékes felismerésekhez vezet:)

Édesapámmal nagyon sokáig nem beszélgettünk semmiről, pláne, spirituális dolgokról. Ma már eljutottunk oda, hogy az őt érdeklő, régebben elutasított dolgokkal kapcsolatban nyitottan kérdez:) 

Joggal feltételezem, hogy másokat is érdekel, segít amit az ő kérésére, mindenki hasznára írok erről a témáról.

Testünk egy mini univerzum, csodás működése, még számtalan talányt tartogat.

Az ősi tudás hordózói, a művészek, és a Látó emberek mind elmondják, hogy a testünket körülveszi egy energia burok rendszer, ezt nevezzük aurának.

Az Aura Célja: az információk fogadása, kapcsolat a környező világgal, és védelem is egyaránt. Ebből azonnal kiderül, hogy egy összetett, különleges és fontos tudás megismerni, működését.  Másképp fogalmazva: A „külvilággal” összekötő kapcsunk az Aura. Szines, örvénylő forgatag, mely számtalan szállal kötődik a világ minden élőlényéhez. Az emberekhez, az állatokhoz a növényekhez, a földhöz, a csillagokhoz, a szellemi mesterekhez, minden bolygóhoz, minden univerzumhoz, és legfőképp a teremtő Istenhez, és a mindenségbe tartozó lényekhez!

A fő energia központok a csakrák. Különböző feladatokat tartanak rendbe, áramlásuktól függ az életenergiánk, egészségünk. Különféle lelki okok hatására a csakrák-csokrok felgyorsulhatnak, lelessulhatnak, e szerint változik az áthaladó energia mennyisége.  Magyarul….minden élővel valódi kapcsolatunk van! Bárkivel, bármikor kapcsolatban vagyunk, minden külső segítség nélkül. Az aura a testünk és a világegyetem idegrendszerének tekinthető. Sajnos leginkább öntudatlanul küldünk jeleket, információkat, sokszor nem mindig építő jellegűeket! Szeretetünk, érzelmeink, haragunk, minden rezdülése megjelenik az univerzum legtávolabbi csücskében másodperc töredéke alatt! Ezen a hiradó rendszeren keresztül! Ez alapján az energia informmáció alapján vonzzuk be az eseményeket, embereket.  Amennyiben ezt tudatosítjuk, szükséges elgondolkodnunk azon, hogy mennyire felesleges, a hazugság, a mások megtévesztésének kísérlete, hiszen minden „átmegy” amint kigondoljuk, kimondjuk, érezünk…A csakrák pedig a testbe bejuttatják, és onnan kivezetik az energiákat. Minden fő csakránk, egy egy feladat csoporthoz kapcsolódik, egy egy testi részleg igazgató egysége:)

Ezeken keresztül azonnal eljutnak a kívánt információk a test belső szerveibe, így feltölthetők, energetizálhatók, és programozhatók a belső folyamatok. Ezért tudjuk az energiagyógyászat keretében azonnali, vagy gyors öngyógyító folyamatainkat megtámogatni.

Valamint ha Kristály gyógyászattal, dolgozunk, a programozott kristályok energiája, folyamatos védelmet, „rendet” tart energetikai rendszerünkben.

Betegségek oka is az energia áramlás megváltozásában keresendő. Amit a negatív érzelmek felgyülemlése okoz a testben. Harag, félelelem, szorongás, magányosság érzés, megakadályozza, hogy az éltető energiák tökéletesen áramoljanak a csakrákon keresztül. 

Tehát, ha gyógyulni akarunk, akkor a test energetikai rendszerében kell feloldanunk a blokkokat. Amit mind fizikai, mind érzelmi oldalról támogató terápiát alkalmazhatunk. 

Ha hiszed, használd, ha nem hiszed próbáld!

Hírlevél feliratkozás

Jelentkezz egy beszélgetésre hozzám

Oszd meg ezt a cikket másokkal is!