Az ásványok csodálatos hatása

Kristály

Sokunkat magukkal ragadnak a kristályok, csodálatos színvariációjuk, sokféleségük. Amikor valamelyik kristály megtetszik, akkor valójában, a kristály energiája kapcsolatba lép a mi lelkünkkel, hogy átadhassa tudását számunkra. Innen ered az ösztönös vonzalom e csodás kövek iránt. Sokan, érzékelik, és viselik, mert számos gyógyhatást tartogatnak, és használójukat védelmezik is. Lelkierőt magabiztosságot, gyógyulást is támogatnak. Minden darab egyedi mintázata, és tualjdonsága megihleti az embert szépségével. 

Varázslatos kristály energia

Testi lelki harmónia a kristályok segítségével.

Állatövi jegyed szerinti hatás: Ha csak az állatöved szerint tudnál használni e nemes kövekből, akkor rengeteg féle csodából kizárnád magad. természetesen vannak kövek, melyek jobban illenek, de aktuális helyzetednek megfelelő kövek nagy csodát tudnak hordozni, és életedet gazdagítani tudásukkal. Ha saját egyedi kincsekre vágysz, keress meg:) 

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak,

A kő funkciója szerinti Hatás:

Ártó energiáktól védelem, Erősítő funkciók, Tisztítás, Méregtelenítés, Vérképzés,

Keringés-vérnyomás, Elektromos készülékek sugárzásától való védelem, és persze Pszihikai, Érzelmi védelem. 

 

 

„Minden betegség mögött a félelmeink, aggodalmaink, kapzsiságunk, vágyaink és ellenszenveink állnak.” dr. Edward Bach

Mik is ezek az érzelmek?

 1. FÉLELEMRE
 2. BIZONYTALANSÁGRA
 3. JELEN TÖRTÉNÉSEI IRÁNTI ÉRDEKTELENSÉGRE
 4. MAGÁNYOSSÁGRA
 5. TÚLÉRZÉKENYSÉGRE
 6. KÉTSÉGBEESÉSRE
 7. REMÉNYTELENSÉGRE
 8. MÁSOKÉRT VALÓ TÚLZOTT AGGÓDÁSRA

És akkor az okok, amiért e gyógynövény esszenciákat használjuk:

 1. Nincs káros mellékhatása
 2. Bárki használhatja, kisgyermek, állat, védett állapotú édesanya
 3. Személyre szabott gyógymód: 38 virágból azt válogatjuk össze, amire neked szükséged van.
 4. Azonnali tapasztalás a megkönnyebbülésre, a lelki terhek enyhülésére
 5. Nincs függőség, túladagolása lehetetlen,
 6. Kedvező ár
 7. Természetes hatóanyag

Szeretettel várlak egy felmérésre, hogy neked mi oldja fel az érzelmi blokkjaid.

Mert egy életed van, amit most meg tudsz könnyíteni, vidám, felszabadult, és tetterős tudsz lenni, a legrövidebb idő alatt.

Csakrák és a kristályok kapcsolata

Csakrák szerinti hatás:

Csakra=energia központ Testünknek 7 fő  energiaközpontjával foglalkozunk, bár többet ismerünk. 

Gyökér csakra, Szex csakra, Napfonat csakra, Szív csakra, Torok csakra, Harmadik szem csakra, Korona csakra. Minden csakrának más színe, és hatás szerinti feladata van. Ez köt össze bennünket a világ minden létezőjével,azon túl, hogy irányítja az életműködésünket. Értő figyelemmel sokat tehetünk, egészségünk érdekében. Csakráink megfelelő áramlása az egészségünk alapja.

 

A test energia központjai

Mi köze van a kristályoknak a csakrákhoz?

A tudó NŐ

 

A régi idők embere közelebb volt a természethez, így a a Föld minden kincsét ismerte felhasználta. Mi a világunkban vissza kell térjünk a gyökereinkhez, hogy onnan meríthessünk tudást, és használjuk Föld Anya ajándékait. A köveket sámánok, táltosok, egyszerű emberek is használták, nem csak ékszerként, hanem, gyógyító energiájuk miatt. 

Az ásványok sokfélesége és energiát adó képessége ma már mérhető műszerekkel, de akik érzékenyek akár azonnal is ki tudják választani a számukra ideális követ. Minden energiaközpontunkhoz több féle ásvány is rendelhető, nem csak színük, segít az összeharmonizálásban, hanem hatásuk alapján is válogathatunk kísérletezhetünk velük. Meditációt azzal segíti, hogy segít elllazulni, és a kapcsolat megteremtéséhez is hozzásegít. Amikor túlműködésben van egy szerv, akkor a nyugtató hatású kristályok, amikor alul működik az energiarendszerünk, akkor a serkentő kristályok energiáját hívjuk segítségül. Tapasztalatom, hogy sokszor „öntudatlanul” is hozzá nyúlunk a számunkra tökéletes energiát adó ásványhoz. 

Kísérleteszzünk, érezzük meg jótékony hatásukat. 

Kristályok tisztítása

Hogyan tisztítsuk az ásványainkat?

Amikor megérkezik egy új kristály az első dolgunk az öröm mellett, a tisztítása legyen:)

A kövek eredetileg a földből származnak, ott a tökéletes földi energiát magukba eltárolják, és rezgésük a kő sajátosságának megfelelő rezgést is tartalmazza. Amikor az ember kibányássza, feldolgozza, számos energetikai hatás éri, amit bizony nem szeretnénk, de tárol a kristályunk. 

Mivel több féle a kialakulásuk, nem minden kristály egyforma tisztítást igényel, ezért használunk többféle tisztítási módot😊

Tisztíthatod: Folyó vízben, füstőlő felett, égő lánggal, tömjénnel, sóban, én a kertemben szoktam a növényeim életenergiájával, és a földanya segtségével tisztítani őket. 

Amikor szükségét érzem, vagy a nap, vagy a hold energiájával is feltöltöm őket:) 

Kívánságodra be is programozhatjuk a választott kristályod.   

Figyelj oda, hogy ne csak a megvásárlásakor, de a használat mellett, időközönként tisztítsd meg, hogy a maximális hatását tudjad hasznodra fordítani. 

A föld gyermekei az ásványok

 

Sokan úgy gondolták, hogy a kristályok ereje, csak mítosz. Ezt már sok gyógyító, sámán, és egyszerű emberek is évezredek óta megcáfolták. Egyre több kutatás, mérés igazolja, hogy szépségük mellett, növelik az életerőt, az egyensúlyt teremtenek belső és külső világunk között, védelmeznek fizikai, szellemi, érzelmi ártalmaktól. Talán épp a legidőszerűbb, hogy felfedezzük, és alkalmazzuk életünk több területén egészségünk érdekében. 

Miért használjunk az aura színeket ruházatunkban, környezetünkben? A színgyógyászat a kristályok színének kapcsolata egyértelmű, hiszen az aura a szivárvány minden színéből tevődik össze. Amikor érzelmeink megváltoznak, változik az auránk színe is. A ruházat, a környezet színvilága nagyon fontos befolyásoló tényező. Amikor egészségesek vagyunk talán kevésbé fontos, de egy legyengült szervezet esetén különleges szerepe van, hogy milyen színek veszik körül. Az ásványok csodáslatos színükkel is és energiájukkal szintén támogatják a gyógyulást és az egészséget. Viseljünk szép szemet gyönyörködtető színeket, hogy erősítsük auránkat.

Aura színei

Ismerjük meg az Ásványvilágot!

Ametiszt Korona csakra

Ametiszt

Az Ametisztet a korona csakrához kapcsoljuk, ha meditációs gyakorlatainkat végezzük. A szellemi tisztaság, a tudatosság növelésének egyik remek eszköze. Ezért minden jegy szülötte szívesen viseli, de leginkább a Nyilas, A Bak, és a Kos köveként tartják számon. Akkor is ajánlatos viselni, használni erejét, ha az életünkben egy fontos dologban döntést akarunk hozni, mivel a szellemi energiák tisztábban áramlanak és a megfelelő útmutatáshoz, segíthet minket.  

Lapis Lazuli 3.szem csakra

 

Lapis lazuli a 3. szem csakra köveként is használatos. Így a  tisztánlátás, a megérzések, az intuició köve. Segíti a bellső vezetésünkkel való kapcsolat létrejöttét. Így a tisztán hallás is fokozható vele. Nagyon jó hatása van a léguti megbetegedések gyógykezelésénél. Valamint az idegrendszeri nyugtató hatását használjuk az öngyógyításnál. Mivel a tisztán érzékeléshez segít, így minden jegy közkedvelt köve. 

Lapis Lazuli

Türkiz Torok csakra

Türkiz

Türkiz a torok csakrához is rendelhető csodálatos ásvány. Az önmagunkról, az érzéseinkről való kommunikáció, az önkifejezés segítségére van. Talán az egyik legközismertebb ékszer ásványi alapanyaga. Gyógyhatása, javitja az immunrendszert, nyugtatja az idegeket, erőt adó kő, a kimerültség, és depresszió, pánikroham ellenszere is. Támogatja a felsőbb szférákkal, az angyali birodalommal való kapcsolat felvételt. Feloldja az önsorsrontó viselkedést. A gyulladások, köszvény, reuma, izületi gyulladásokra fájdalomcsillapító. Allergiásoknak is javallot. Nyilasok, és Halak jegyüek számára előnyös viselni. 

Rózsakvarc Szív csakra

A Rózsakvarcot választottam, a szívcsakra köveként, bár szinte minden zöld színű nemes ásvány is ide sorolható. Mivel a rózsakvarc az elfogadás, a szeretet ésa mélyreható érzelmi gyógyulás hatásos segítője. Elsődleges feladata, önmagunk szeretete felé irányítás. Amiből táplálkozva azután képesek vagyunk mások szeretetére, és mások szeretetének a befogadására. Gyógyítja a szívfájdalmakat, a csalódást. Megtanít nemet is mondani, hogy a szeretet nevében ne követhessünk el árulást önmagunk iránt. Ez a kő a veszteségek és a gyász feldolgozását is segíti. Erősíti az empátiát, az érzékenységet, és támogat minden kapcsolatot. Mérleg és Bika jegyűeknek a köve. 

Rószakvarc

Citrin Napfonat csakra

Citrin

A Cirtin az erő központunk, a napfonat csakra köve. Azért ezt választottam, mert aki ereje teljében van, az a bőséget, gazdagságot képes megteremteni. Támogatja a nagylelkűséget, és a szellemi és a vagyon gyarapodást. Mivel a bőség egy tudatállapot. AMi a pénz mellett, az örömöt és a barátságot is magában hordozza. Amikor a nap fénye beragyogja az életünket, akkor az feltölt életerővel. Rámutat áldott lényünkre, és megtölt önbizalommal. Serkenti az elmét, segít észrevenni a és megragadni az új lehetőségeket. Kiválló a depresszió ellensúlyozására, mivel optimizmussal ajándékoz meg. Bika és Oroszlán Jegyüeknek kimondottan ajánlott.  

Karneol Szakrális /szex/ csakra

A Karneol a szakrális csakránk aktiválását a kreativitáson keresztül teszi. Tökéletes választás, ha energiatöltődésre van szükégünk. Csillapítja a gyulladásokat, és a túlműködésből eredő problémákat. Nyugtat, támogatja a pozitív döntéseket, segít valóra váltani álmainkat. Visszafordítja a mentális letargiát, motivációvá alakítja a haragot. Az áldozatmentalitás helyett segíti az akttivitásunkat. Stabilizál, lehorgonyoz a jelen valóságban. Meditációnál is ezt a tulajdonságát tudjuk az elme lecsendesítésére használni. Arra bátorít, hogy bizzunk magunkban. Elsősorban a Skorpió, és a Kos köve, de a tüzes jegyek is bártan használhatják:) 

Karneol

Vörös Jáspis Gyökér csakra

A gyökércsakra vörös Jáspisa. A jáspis, stabilitás, földelés, minden életterületen. Gyorsítja az átalakulást, Összhangba hozza a csakrákat. Táplál és támogat stressz idején, egyesíti életterületeinket. könnyebben visszaidézhetjük segítségével az álmainkat. Védelmet nyújt, spirituális utazásaink közben. Elnyeli a negatív energiát, kiegyensúlyozza a fizikai és érzelmi , mentális testeket az éteri világgal. Vég az elektromos sugárzástól, és a geopatikus stressztől. A jáspis bátorságot ad, hogy szembenézzünk a problémákkal, őszinteségre ösztönöz és eltökéltséget  fokozza, minden tevékenységünkhöz. Serkenti a képzelőerőt, és a gondolatokat tettekké formálja. Minden jegy szülöttének hasznos társa. 

 Itt kedvedre körülnézhetsz varázslatos ékszereink között:) https://xn--varzser-jwa62h.hu/kristalyok

Szeretnék kérdéseket feltenni.

Így működik az online konzultáció:

Online konzultáció: az otthonod kényelmében, csak egy telefon, vagy egy számítógép szükséges.

Elmondod jelenleg mi az, ami gondot okoz, a képleted már kidolgozom, mire hívásba kerülünk, és az életed átvilágítását megkezdjük.
Aztán a megoldandó probléma okait megbeszéljük, és a javításához a segítséget, és az eszközöket megkapod. Mindegy honnan indulunk, a szándék a cél a gyógyulás. Ez az egyensúly az életerő testi lelki szinten egyaránt:)

Az eredmény napról napra egyre jobb közérzet, javuló kapcsolatok. Életöröm.