Angyalok, és egyéb Szellemi Lényekről tudni érdemes 7pontban

Rendrakás a „láthatatlan” világ útvesztőiben

Angyalok, és egyéb Szellemi Lényekről

tudni érdemes 7pontban

Nagy örömmel olvasom, hogy egyre több angyali üzenet kerül ki az olvasók közé.

Mégis picit elszomorodom, amikor azt látom, ez is csak egykis üzleti vállalkozássá silányul le!

Mintha kicsiny gyermekként tekintenénk magunkra,megfeledkezve, minden teremtő erőnkről.

Felelősek vagyunk önmagunkért, a döntéseinkért, és ehhez a döntés csomaghoz kapunk Isteni segítséget!

1.      Az angyalok nem tehetnek semmit, ha te nem kéred! És nem kérted őket, ugye?

Isten szabad akaratot adott, és mi ezzel élünk is, sajnos nem a nemes értelemben! Kerestem a neten angyal képeket, amikmegközelítik a valóságos állapotot, minden angyal is lassan egy tévesen értelmezett szex szimbólumként jelenik meg a képeken. Ők fény Lények testnélkül!

2.      Még a jelen helyzetben is csak „némán” szenvedik el a Tapasztaltakat. Nem fognak megvédeni a mi döntésünktől! Akkor, sem ha egyesek ezt sugallják!

3.      A döntéseink határozzák, meg hogy mi fogtörténni velünk, Ők Isten küldöttei, az Ő akaratából kísérnek minket! Amennyiben tetteinkkel elfordulunk Istentől, hamis értékek felé, az anyagi világ imádatába, akkor nincs olyan lény Saját Mag unkon kívül, aki megóvhatna a végső zuhanástól!

4.      Önként választjuk a pénzt, a hatalomvágyat, az erőszakot,a puszta testet, a különféle drogokat, szex, média, szellemi lelki elsivárosodást,testvérháborút, hagyjuk a családok széthullását, az erkölcstelenség számtalan formáját, stb..

„A baj, szellemi természetű, a szellemvilágában bekövetkezett romlás az, ami szakadékba taszítja a világot.” „Ha önző és anyagias létformánk, erősebbnek bizonyul, és nem leszünk képesek átlépni aSzellemi Tudatosodásnak ezt a Küszöbét, a mélybe zuhanunk, ahol elképzelhetetlen szenvedések várnak ránk.”

„Szükséges, hogy Cselekvő módon tudatában legyünk annak, hogy az angyalok kara létezik, ők azok, akik minket,embereket, Istenhez akarnak közelíteni azért, hogy elkerülhessük a pusztulást!”

5.      „Képzeljük el, hogy Őrangyalunk átad egy kifestőkönyvet, ahol Isten által meghatározott Sorsunknak csak a kőrvonalait rajzolták fel, Mindenki úgy tölti ki, saját színeket használhat, mindenki a saját feje alapján”

6.      Értelmetlen, az a törekvés, hogy tiszteletben tartsuk Isten akaratát, ha döntéseinket, más befolyás alatt, vagy hebehurgyán, tudatlanul hozzuk. Döntéseinknek egy felelős, érett, tudatos fejlődés választásának eredményeként kell megszületniük. A félelemből eredő engedelmesség, nem a tudatosan felvállalt alázatosság törvényével!

7.      Teremtőnk arra vár, hogy az emberi lélek felismerje, minden Jóságnak, Szeretetnek, és minden biztonságnak Ő a forrása. Nagyszerű az a perc, amelyben valaki úgy dönt, hogy mindezért cserébe szeretni akarja Istent! Még nagyszerűbb, amikor rájövünk, Isten akaratát kell követnünk. Az emberi lét jelenlegi tapasztalatai sajnos egyre távolodnak az isteni tökéletestől, bölcsességünk szükséges, hogy elutasíthassuk, és ez által váljunk napról napra bölcsebbé. Tisztítsuk ki magunkból, a félelmeket, az agressziót, a kétséget, a bizonytalanságot, az erkölcstelenséget, és akkor kérhetünk, mert méltóvá tettük magunkat, az Isteni Lényegünkhöz hasonlóvá!

8.       Ahogy az ima mondja:

„Legyen meg a te akaratod!”

Meg kell tisztítanunk életünket, különben,egyre elhatalmasodnak a bajok, és az Isten Angyalai sem tudnak segítenirajtunk! Ahhoz, hogy saját életünkön változtassunk, Tudatosan törekednünk kell, meg kell, nevezzük a problémákat, és ehhez a javításhoz, öngyógyuláshoz, kérjüka segítségüket! Lássunk tehát azonnal munkához, és fedezzük fel az angyalaink segítségével, hol van az a terület, ahol a legnagyobb szükség van ránk.

Amint megindulunk ezen az úton, angyalok serege vesz körül minket, és segítenek legyőzni a nehézségeket!

Várunk fejlesztésre, energetikailag, és önismereti, valamint közös szellemi munkára!

Fanó Magdolna

06203172250

Hírlevél feliratkozás

Jelentkezz egy beszélgetésre hozzám

Oszd meg ezt a cikket másokkal is!