A Víz életünk alapja

Miképpen élhetünk általa szebb életet?

A víz az élet bölcsője..

Már a magzati korban is vízben lubickolva növekedünk. A magzatvíz óv, védelmez minket amíg a születés ideje el nem érkezik. Az első táplálékunk is folyadék, amíg hosszú hónapokon keresztül tökéletes egészségben fejlődünk. Sok szempontot figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy minden perspektívából megtámogassuk egészségünket. Az egyik legfontosabb testünk vízháztartása. Az a folyadék amit rendszeresen fogyasztunk legyen lehetőleg tiszta, és legyen olyan információkkal feltöltve amik a test számára tökéletesek. Dr. Emoto kísérletei bizonyítéka annak, hogy a víz minden külső hatást, információt felvesz, ebben rejlik a gyógyításban használt szerepe. Rengeteg vizsgálatot és kísérletet végzett különböző témákban, amely víz minőségének megfigyelésén alapszik. Megfigyelte, hogy a negatív és pozitív szavak hatása, a zene, a képek, a levelek és ki mondott szavak, illetve az imák különböző fajtáinak ereje, milyen hatást gyakorol a vízre.

“A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály amelyet valaha láttam a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.” – írja könyvében Dr. Emoto.

Születéskor testünk 90% -a víz. Hogy milyen információt közvetítünk feléje, hat minden belső testi-lelki folyamatunkra. A víz csökkenése évről évre egyre fokozatos a testben, ennek következménye az öregedés, és a sejtek kiszáradása. A kristályok fényképezésével sikerült felállítani azt a hipotézist, hogy a víz mindenki számára látható módon befogadja és megtartja a kapott információkat. Ezenfelül a vízkristályok harmonikus formájukban csodás műremekekre emlékeztetnek, és így sokak szívét megérintik. Az eredmények azt mutatták, hogy a zene, a szavak, a gondolatok és az imák befolyással bírnak a vízkristályok szerkezetére, ez okozza, hogy jelentős a hatásuk fizikai valóságunkra. Amennyiben a szavakra, a zenére is jelentős változáson megy keresztül, és ez a hatás információként bejut a szervezetbe.

Gondolkodjunk el, mekkora jótétemény kihasználni a víz eme adottságát.  A legideálisabb egy tiszta forrás vizét fogyasztani. Ha ezt a lehetőségeink nem teszik lehetővé, egy jó minőségű házi vízszűrő berendezését javaslom, ami megtisztítja a csapvizet! Ezek után kezdődhet a „kreatív vízprogramozás”! Mi kancsókat használunk, melyeket névre programozunk. Hogy egy konkrét példát említsek, készítettem egyet szeretett unokám számára. Bármi ami neki éppen fontos pl. koncentráció, reggeli felkelés, javuló sport eredmények, továbbá szeretet, hála, áldás, béke…stb., azt felírjuk a kancsóra és a víz megkezdi átalakulási folyamatát. Dr. Emoto kisérleteit alapul véve tudjuk, hogy az ilyen formán programozott víz elfogyasztása hatással lesz a sejtejeinkre, testünkre és a lelkünkre is.

Mostanában, hogy egyre többet használjuk a vízkristályok programozását azt tapasztaltuk, hogy egyre lenyűgözőbb változásokat hozott az életünkben, illetve hoz ma is. Az eredmények arra bíztattak bennünket is hogy, ilyen formán adjunk szeretet a baráti köreinkben, illetve én személyesen ilyen programozott vízzel kínálom hozzám forduló vendégeimet is. Amikor a kertemben a gyógynövényeim előbújnak, akkor ők adják a csodás pluszt a víznek. Az illatos rózsa, jázmin, levendula, citromfű, menta, zsályafélék a kedvenceim. Első alkalommal a vendégek meglepődnek aztán szagolgatják, isszák és újra kérnek belőle.

Arra bátorítalak, hogy készítsd el személyre szabottan a neked szóló pozitív programokkal ellátott vízeskancsódat, és tudd, hogy a vízkristályok energetizálják tested és lelkedet. Az önszeretet egyik fontos lépcsőfokat lehet számodra ez a fajta törődés.

Másik nagyon fontos test-lélek regeneráló felhasználás, a fürdő. A legideálisabb a gyógyvízben fürdés rendszeresen. Erre a mindennapokban kevesebbszer van lehetősség, mint az ideális lenne. Ezért javaslom a kádban való gyógynövényes, vagy/és illóolajos fürdést és lazítást. Az illóolajok a lelkünkre és az idegrendszerünkre lazító, nyugtató hatással vannak, így a relaxált állapot gyorsan beáll. Ha ilyen közeget teremtünk magunknak a napi stresszt és nyugtalanságot gyorsan kiengedhetjük. Ha egy nehéz nap után haza érkeztem és tudtam, hogy rengeteg otthoni teendő vár még rám, (háztartás, a gyerekek gondozása szinte a „második műszak” érzése lehet számunkra) kértem mindenkitől 15 percet, leraktam az utcai ruhám és igyekeztem azzal együtt az egész napos rohanás terhét is, a fürdőszobában. Megengedtem magamnak , hogy egy kád vízben 10 perces lazítással kiengedjem a gőzt, és utána tiszta, kényelmes viseletben új erővel tudtam az estét folytatni. Erősebb idegzetűeknek kiegészítésként a váltott vizes zuhanyozást is ajánlom.

Amikor azt érzed sok impulzus terhel, nagyon szerencsés fél kilónyi sós vizes ülő fürdőt venni. Előtte vegyél egy zuhanyt. Letisztítja a rád rakódott, energetikai lerakódásokat és méregtelenít is. Ha ez nem lehetséges sós lábfürdő is hatásos gyógymód. Mivel tested nagy része víz, a programozott kristály minden sejtben kifejti hatását és remek eszköz bármilyen élethelyzetben a jobb közérzet érdekében. A lélek feladatainak megoldásában, karmikus blokkok oldásában, szellemi munkák támogatásában nagy segítségünkre lehetnek ezek a módszerek. Magunk, és környezetünk miatt is fontos figyelnünk lelkünk templomának jólétére.

‍A témában bővebben itt tudsz olvasni: Masaru Emoto A víz rejtett bölcsessége. Ha kevés időd van kattints az alábbi linkre és magad is láthatod egy rövid videóban dr. Emoto csodálatos munkásságát.

Hírlevél feliratkozás

Jelentkezz egy beszélgetésre hozzám

Oszd meg ezt a cikket másokkal is!