A szerelem frekvenciája hogyan építi fel az orgazmust?

Hogyan induljunk el a kielégítő és csodálatos, orgazmussal megélt szexuális élet felé?

Miért van, hogy mindannyian vágyunk a tökéletes kapcsolatra, és mégis oly távol vagyunk tőle…

A test vágyába amikor belecsavarodsz és átadod magad, akkor csak és csakis a tested aktivizálod.

Ilyenkor a szeretkezés a fizikai síkon zajlik.
Vágy, aktivitás=feszültség ezért gyorsan keressünk enyhülést…együttlét, és kioltás, és utána marad a kiüresedettség. Ahogy a test regenerálódik, újra kezdődik a folyamat. Kinél kinél más tempóban jelenik meg a test éhezése…Igyekszik az űrt újabb és újabb szexuális aktussal levezetni. Vagy lemondani, elfolytani a vágyat.

Szex a szexért ennyivel csak nem elégedhetünk meg?  A hihetetlenül felgyorsult életforma talán meg sem engedi, a lényegre odafigyelést, az önmagunkra és egymásra szánt időt? Mindenki siet? Tudjuk le a szükségleteket? Orgazmus után marad az üresség?
Vagy nem is érsz el az orgazmusig?

Hogy érjük el az orgazmust?

Törvény: Az tud könnyedén, megfelelően kapcsolódni máshoz, aki önmagával rendben van.
Mit kell tehát tenned? magaddal kell kezdeni az önfeltárulkozást. Megkérdezheted, hogy miért nem a másik? Miért te dolgozz megint?

-Azért, mert te akarsz jól lenni, te akarsz örömteli kapcsolatot!

-Ha frusztrált vagy, tele önbántalmazó programmal….”nem szép a mellem, lapos a fenekem, nagy a hasam, stb.”,

Hogyan érzed át az Istennő vagyok… érzést?
Ha te nem érzed éled meg a szépséged, ritkaság, hogy a partnered könnyedén látja…
Törvény: A tested felfedezése az út, hogy megtanuld, neked mi okoz örömet, és mi az, amit utálsz!
Simogasd, dédelgesd, magad. Keresd a kényelmet, az érzékeny felületeket, váltogsd az érintés finomságát, erősségét. Tapasztald ki hol vannak az erogén zónáid. Sokan szeretik a fület kényeztetni, de van például amikor valaki belenyal a füledbe azt utálod…Ki mered mondani a párodnak, hogy hol kellemes, hol kellemetlen, estleg  fáj? Csak eltűröd az együttlétet, hogy túljussatok rajta, vagy keresed a saját örömöd? vannak olyan részei az együttlétnek, amitől undorodsz? Megjátszod, hogy élvezed, csak hogy egyszerű legyen? Nem lenne jobb, ha a partnered tudná, hogy az 5 perc nem elegendő előjáték? Szégyelled elmondani minek örülnél?
Törvény: Az önkielégítés tapasztalata segíti a párkapcsolati orgazmus elérését!
Legalább te tudd, hogy mit élvezel, aztán átadhatod a tudást a kedvesednek. Biztosíts időt az önmegismerésedre! Először légy egyedül, használd a tusolót, a masszázs olajokat, illatokat, mintha a legszerelmesebb romantikus estére készülnél. Hisz ez pont az, szerelem önmagaddal! Hát….szóljon a zene, keresd az ideális testhelyzetet, ahol kitárulkozhatsz, és megfeszülhetsz, ellazulhatsz. Akár nézz valamit, ami szép és izgató…vagy használd a fantáziád…Kreatívan használj „segédeszközt”.  Amikor ez a folyamat már könnyű onnan lehet elindulni a közös öröm irányába. Vond be a partnered..mutasd meg neki te hogy csinálod, ilyenkor le a szeméremmel:)

Mit tehetünk, ha a partnerünk, nem egy virtuóz őstehetség a szex terén?
Egyértelmű a válasz, ha minden más területen megértitek egymást, igen, akkor érdemes, és fontos feltárhatod neki a térképet a testedhez! Ki mutassa meg hogy neked mi a jó, ha nem te?
–Legyen gondolatolvasó…tudom, de nem az …ő téged figyel, a te sóhajod, mozdulataid, a finom hullámzást, a lihegésed jelzik számára a hőfokod, az örömöd, az izgalmad. Ha picit is figyelmes, ehhez szeretné igazítani a saját ejakulációját, tehát, nem hitetheted el, hogy hevülsz, mert ez felpörgeti, és egyenes út a magömléshez. –Ez egyértelmű öngól igaz?

Amikor érzed, hogy a partneredben tolul a vágy, és egyre hevesebb, bátran nyugtasd le az iramot, ha te még nem vagy feltüzesedve. Vannak egy patronos férfiak, és vannak több sorozatra képesek. Ha csak egy lőszeretek van …sokkal fontosabb résen lenned
Tapasztald ki, hogy mik vezetik az ő és a te lázatok fejlődését, és vedd kezedbe a ritmusotok összehangolását. Poziciók változtatása, sokszor segít lehűteni a magszóró lendületet. Légy figyelmes, mert a férfiaknál is van folyamat beindító testhelyzet.

Szerelem, vágy, izzás, láz…igen az is, de a magasságnak mélysége is kell legyen! A nyugodt egymással ringatózás, a gyönyörködés, az érintések is legyenek része az útnak. 
Akkor jön létre az egyensúly! Abból fakad a csoda!
A szerelem egy készség, ami mindannyiunkban létezik, és ki ki a maga akarata, vágya szerint fejlesztheti, megélheti!
Fura de valódi partner sem szükséges hozzá. Lehetünk szerelmesek valakibe, akit nem ismerünk, de a fákba, virágokba, állatokba is helyezhetjük a rajongásunk. Milyen csoda lenne, ha önmagad iránt lennél szerelmes! Mosolyogj magadra amikor csak teheted!

A lehetőség, hogy magunkban éljük meg a szerelmet, és ezt a csodát osszuk meg, már kevesek számára mindennapi tapasztalat.
Miért fontos, hogy a nő is orgazmushoz jusson?
Az orgazmus, nem csak fizikai folyamat!

Elsősorban érzelmi kielégülés!

Sőt, egy fontos közös öröm forrás a partnerrel, ilyenkor rengeteg hormon szabadul fel ami a kötődést erősíti a párok közt. Sok esetben a konfliktusok is elmaradnak, vagy könnyebb rendezni, ha van egy közös harmonikus pont, ahol elértétek az együtt örömben…érzését, könnyebb áttenni ezt másik szintérre is!

A saját örömünk megtapasztalása nem csak lehetőség, a mi felelősségünk, és szükséglet is, hogy teljesnek, ragyogónak, frissnek éljük meg magunkat. Segíti a test harmonikus működését, támogatja az immunrendszert, kisimítja az idegeinket.

ÉLMÉNY minden szinten!
A teljességre vágyunk, hát ne elégedjünk meg a kevéssel!
„ Persze ha kopog a szemünk az éhségtől bekaphatunk egy gyorsbüfében valamit, de utána, vagy éhesek maradunk, vagy elnehezeik a hasunk… igen, te is tudod, a valódi szeretettel készített étel, amit nekünk csinált valaki az hosszú időre emlékezetes marad.”
Amikor csak a saját vágyad levezetésére egy másik embert használsz, akkor egy gyorsétteremként működsz. Így érthető, ahhoz, hogy a vágy újra termelődjön, több, sűrűbben váltott, illúzió hajtotta kapcsolatra lesz szükséged, hogy ne jöjjön túl hamar az unalom, a csömör. Ebből fakadóan sokan egyre vadabb fizikai ingerre vágynak, és egyre több szexuális segédeszközre költenek ma.
Pedig a bizalom, a gyengéd odafigyelés a pillanatban feloldódás az érintés, a tekintet, a légzés, a magamra és a másikra figyelés tudománya itt hozza meg igazán a gyümölcsét.
Több tantra, és szexuális csoporton való részvétel után azt kell gondoljam, a valódi szakrális együttlétet kevesen tapasztalják, és ez a mai „felvilágosodott” korban picit ellentmondásos.
Nincs olyan férfi, aki meg ne tudná különböztetni a testi odaadást, a lelkitől. És nincs olyan nő, aki megelégedne és kiteljesedne egy kóbor numerával.
A tantra a benned élő isteni részed felismerése és annak megosztása azzal, akit megtisztelsz és aki megtisztel téged!
Mi az, ami szükséges a teljes odaadás átéléséhez? Természetesen egy meghitt valódi kapcsolat. Először magaddal!!

Akkor leszel képes valakihez oldottan kapcsolódni, ha bízol magadban, tudod ki vagy, tudod mit érsz! E nélkül a fejedben rengeteg negatív gondolat fog rohangálni a másik jelenlétében, és azon túl is.
A bizonyosság, hogy értékes vagyok, és a létezésben saját nemem egyedi megismételhetetlen, pótolhatatlan csodáját valósítom meg, valahol a zsigereiben meg kell leled. Ehhez nekem a legjobb legkönnyebb tapasztalás az egyedüllét a természetben, volt. Ott töltődhetsz, minden érzékszerved azt az információt kapja, hogy minden teremtett lény a maga egyedi formáján tökéletes. Aztán következett a meditációs tapaszatalatok sora. 
Tudjuk, mindenkit ér negatív kritika, tapasztalat élete során, így világos, hogy ezeket magunkból ki kell tisztítani. A test és a tudatalatti képes eltárolni minden információt, és  meg kell tanítsuk elengedni is a negítív programokat. Ime néhány  megfelelő módszer: / ralaxációs mauri, a mélytudati stresszoldó  metamorf masszázs , vagy lomi lomi masszázás/ . Mindenképpen szükséges a tudatos felismerése a saját elakadásomnak, és akaratom megkérdőjelezhetetlen megmásíthatatlan döntésem, a változtatására!
Teremtő lények vagyunk, amit gondolunk, és érzünk, az parancs az univerzum számára!
Hogyan érjük el a Tantrikus együttlét állapotát?
Nem hitegetlek! Azonnal ritkán tudsz a magad félelmeiből, gátlásaiból kimászni. De lépésről lépésre közelíthetsz önmagad valós világához. Tudatos jelenlét, önmagadra irányított figyelem.
A külvilág mindig  téged fog visszatükrözni! Ezért fontos, hogy megtanulj befelé figyelni, és ezzel segíted magad és a partnered is, hogy erre a belső útra is együtt léphessetek!
Ne legyen kétséged, nem a tested vagy!

Tudnod kell, hogy az energia, ami belőled árad, az a legfontosabb vonzerőd!

A súlyod, a szeplőd, a ráncod, füled, a combod, a melled, csak eszköz és nem akadály az örömöd számára!

A gyengédség, a befogadó női energia vonzerő minden férfi számára. A kedvesség a belső mosoly elragadóvá varázsol.
Hogyan érhetem el az orgazmusom energetikai megszületését:
Naponta szánj időt magadra, lehetőleg egyedül. A szeretet frekvenciája a lelassuláskor tud megnyilvánulni.
Az összekapcsolódást magaddal kell kezd! Tartsd észben:
Két fél ember nem ad ki egy egészt!
Ha magad energiáját tudod áramoltatni ismerni, akkor könnyebben tudsz kapcsolódni máséval! Amennyiben úgy érzed testi okai lehetnek az orgazmus hiányának, akkor az intimtorna lehet nagyon hasznos program a sikeredhez. 
A teljességet érdemes megosztani! A hiány illúziójának félrelökése, a te feladatod!

Ahhoz, hogy a másik ember teljességedben gyönyörködhessen fel kell tárd magadban istennői,  eredeti állapotod!
Kezd magadon:
Testeben ellazítod magad, és figyelmedet a szívedre összpontosítod, elindul egy automatikus lelassulás, légzésed meghosszabbodik, lassul, néhány kisóhajtás, és elmerülsz a saját csendességedben, békédben.
Hogy kapcsolódik a lecsendesedés, a meditáció az orgazmushoz?
A meditáció kapuja a légzéskontrollal, a lelassított szabad lélegzetvétellel nyílik ki. Ez teremti meg a befogadás lehetőségét. Befogadod az isteni minőséged, a tudatod a felsőbb énedre irányítod. Befogadod a saját szívverésed, a lélegzeted, és feltárul egy világ az alfa-théta határán belépsz önmagad fényébe. A nyugalmad a szenvedély kapuja.
Megleled a biztonságod, saját értéked tapasztalatát
Ott a tökéletesség a békesség vibrációjában minden kisimul elrendeződik. Maradj ameddig csak szeretnél. Élvezd a valódi létezésed! És amikor ez már könnyedén reflexszinten a tiéd, „bárkit megajándékozhatsz” ezzel az élménnyel. . Ez a feltétel nélküli szeretet állapota! Ami csak a mostban tud táplálkozni. Nincs ítélet a tested iránt! Az úgy tökéletes ahogy van!
A férfi lelke megérzi a békéd és üvöltő vágya hozzád irányítja, hogy befogadásra leljen.
A kapcsolat ereje több összetevőn múlik. Nincs szabály, hiszen bármi tarthatja egyben a feleket, mégis…
Mi lehet szebb, mint egy valódi teljes Nő és egy erős teljes Férfi egyesülése??
Mi adat nagyobbat egy erős párkapcsolatnál?
Amikor már gyakorlott vagy pár légzéssel le tudod csillapítani az elmédet, és megteremted a saját menyországod. 

Innentől ez már többről is szól! 

Vonj be ebbe a lebegésbe minél több embert. Mert a nő belső békéje, a család békéje ebben mindenki szívesen megmártózik. Legyen az családtag a gyereked, barátod, mert ez „Átmegy” ha ebben az állapotban vagy!
Állítsd meg az időt, légy a végtelen mélység, amibe elmerülni gyönyör magad és mások számára!
Ajándékává válsz így a világnak!

Jelentkezni a honlapon keresztül lehet Tarot-számmisztikai önismereti műhelymunkára. Csoportban, vagy akár egyéni felkészítést is vállalok.

Hírlevél feliratkozás

Jelentkezz egy beszélgetésre hozzám

Oszd meg ezt a cikket másokkal is!